Поръчки и доставки

Указания за поръчване

Как да поръчам онлайн?

 Избери продуктите

В началната страница (НАЧАЛО) са показани нашите издания – печатни и електронни.

Когато намерите продукта, който искате, кликнете върху него.

Отваря се нов прозорец, в който се появява информация за продукта (корица, анотация, превю от избрани страници).

Специално в страницата ПОРЪЧКИ можете да намерите точна информация за поръчването и получаването на нашите продукти.

Купи избраните продукти

След избор на продукт за всяко издание  със сини букви е написано Купи, или Купи електронния учебник тук.

С клик върху тези надписи вие добавяте в количката електронното издание.

Можете да добавите желания продукт и от страницата Налични издания, пак с клик върху бутоните „купи“.

Печатните издания се купуват от сайта на едро (минимум 3 броя). Можете да ги поръчате с имейл до izdatelstvoextrem@gmail.com или чрез платежната система в сайта. Данните, които трябва да попълните са: две имена, мобилен номер, адрес за доставка (или офис на Еконт/Спиди). Заплащането става с наложен платеж или по банков път. Можете да закупите учебници и помагала и с формуляра в word, който попълвате и изпращате с имейл.

Електронни издания се купуват във вид на лиценз за достъп за една година (365 дни от датата на заплащане). Трябва да се регистрирате, за да получите достъп до електронните издания с вашия профил: username и парола. След кликване на желания продукт се появява страница с полета за попълване. Попълвате имейл адрес, потребителско име и парола. Системата ви води по-нататък към заплащане (бутон продължи). Заплащате с карта, като попълните исканите данни. След това системата ви показва данни за поръчката, в които се съдържа и адреса за достъп до електронното издание. На дадения от вас имейл адрес ще получите потвърждение за направената покупка и адрес за достъп.

От този момент нататък закупените продукти се появяват във вашия профил и при влизане (от страницата ВХОД ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ) ще можете да ги ползвате с един клик.

За учители:

Моля регистрирайте се като учители в страницата За учители. В този случай при избор на електронен продукт ще получите с имейл промокод за отстъпка 100 %. Този код не можете да преотстъпвате. Достъп до електронните издания ще имате при влизане в профила си.

В страницата За учители сме подготвили за вас списък с ресурси, които можете да свалите свободно (или с получен код). Учители могат да ползват електронните издания с получен промокод

Количка  за покупка

Количката ви показва поръчаните продукти. Можете да добавяте и премахвате продукти от нея. Тук е мястото за добавяне на код на ваучер, ако ви е даден такъв. След натискане на бутона „Добави код“, стойността на промоцията ще се приспадне от общата стойност на поръчката.

Ако сте нов клиент, е необходимо да се регистрирате, за да може да изпратите своята поръчка в системата. Без регистрация можете да поръчвате печатни издания с имейл до издателството: izdatelstvoextrem@gmail.com. Посочете две имена (име на фирма), мобилен номер, град, адрес (офис на Спиди или Еконт).

Начин на плащане

Кликнете върху бутона „Продължи към плащане“ в страницата „Количка“. Там попълвате и промокода, който ще получите, ако сте регистрирани като учител.

Продуктите ни се заплащат в зависимост от типа: печатни и електронни.

Печатните издания се заплащат с наложен платеж при получаване в офис на куриерска фирма или на адрес. Другият начин на заплащане е по банков път, в посочената във фактурата сметка.

Електронните издания се заплащат с карта (със смартфон). Можете да платите онлайн с кредитната/дебитната си карта, съвсем безопасно, чрез платежната система myPOS. Сигурността на онлайн плащането е гарантирана! Приемат се кредитни/дебитни карти, издадени от VISA (Classic и Electron) и MASTERCARD (включително Maestro, ако имат код CVV2/CVC2 ).

Поръчване (Изпращане на поръчка)

Тук попълвате данни за получаване. За печатни издания: Име, Фамилия, Адрес (име, улица, номер), Град, Телефонен №, или Офис на куриер (Спиди или Еконт), имейл адрес.

За електронни издания: имена и имейл адрес.

Накрая кликвате бутона „Поръчване“.

Системата ви води към страница: Получена поръчка.

По-долу е заглавието Данни на поръчката.

Тук ще намерите заглавието на поръчаното издание и

URL за достъп до електронния учебник.

Ще получите имейл с линк на дадения от вас имейл адрес (имейлът може да се забави).

Закупените от вас електронни издания се намират във вашия профил:

Моят профил

Моите електронни учебници

Само с един клик по всяко време можете да ползвате закупеното електронно издание (учебник).

Вашият лиценз важи една година (365 дни) от момента на заплащането.

ПРИЯТНО ЧЕТЕНЕ И ПОЛЗВАНЕ НА ЕЛЕКТРОННИТЕ РЕСУРСИ НА Издателство ЕКСТРЕМ (ЛОКРАТ ЕООД)!

Внимание! Вижте избрани моменти от нашите ОБЩИ УСЛОВИЯ И ПОЛИТИКА НА ПОВЕРИТЕЛНОСТ:

9.1. Потребителят се задължава да не разкрива на трети лица потребителското си име и парола и е изцяло отговорен за всички действия, които се извършват с неговото потребителско име и парола. При установено прехвърляне на профил за незаконно ползване на профил или продукт профилът на потребителя се заличава и достъпът до електронния продукт се прекратява.

11.7. Условията за доставка на Продукти са посочени на Сайта.

11.8. Печатните издания се доставят на посочен от Потребителя адрес в попълнената от Потребителя онлайн заявка срещу получаване на продажната цена или след банков превод на сметката на издателството, посочена във фактурата или в съобщение на Доставчика. Доставката на печатни издания в страната се извършва в рамките на 4 (четири) работни дни след поръчката.

11.9. Достъп до електронните Продукти се предоставя за пълното съдържание след получаване на тяхната продажна цена. Доставчикът предоставя на Потребителя достъп до дигиталното съдържание. Ако определено дигитално съдържание не може да бъде достъпно след извършената покупка, Потребителят своевременно уведомява Доставчика за възникналия проблем. Тази клауза не се прилага, когато Продуктът не може да бъде инсталиран или не функционира нормално поради неизправност на техниката на Потребителя, нелицензиран или неизправен софтуер, или при потребление, неотговарящо на техническите изисквания за работа с Продукта.